Sporten in stijl, lees mijn tips!

Of je nou naar de sportschool gaat om af te vallen, of om meer spiermassa te krijgen… We doen het allemaal om goed in ons vel te zitten en voor onze gezondheid. Ik ga het liefst met muziek in mijn oren naar de sportschool of lekker een rondje hardlopen. Maar, wat voor sportkleding doe je nou aan? Het is tegenwoordig niet echt meer de bedoeling om met je oude kloffie aan te komen… Let de volgende keer als je je sport-outfit gaat kopen dus hierop:

Sporten in stijl

  • Je figuur mag echt wel tot zijn recht komen in je sport-outfit. Kies kleding waar jij je echt goed in voelt, maar zorg ervoor dat dit niet té strak zit. Dit kan negatief werken tijdens het sporten.
  • De sportlegging is nog steeds helemaal hot! Deze zijn in verschillende kleuren en printjes te verkrijgen die je mooi kunt combineren met je top. Ook kun je gaan voor een sportlegging met lange, wijde top die je lichaam meer bedekt, super stoer!
  • Het materiaal is erg belangrijk. Zorg ervoor dat je kleding goed ademt en comfortabel zit. Dit zorgt er namelijk voor dat het zweet goed afgevoerd kan worden tijdens het sporten. Ga dus niet voor kleding van katoen, hier blijft het zweet namelijk in zitten en dan word je hele shirt kletsnat… bah!
  • De kwaliteit van de kleding is ook erg belangrijk, aangezien je de kleding vaak moet wassen ;). Let er dus op dat het materiaal stevig is en niet snel zal slijten. Krijg je die zweetluchtjes er niet uit? Gebruik dan eens azijn.
  • Koop áltijd een vest voor bij je outfit. Deze kun je dragen als je buiten gaat hardlopen of tijdens een warming up. Nadat je klaar bent met sporten is deze ook handig om te dragen om te voorkomen dat je kou vat of zelfs ziek wordt.

Wat draag jij tijdens het sporten? Ik ga snel shoppen om een toffe outfit te scoren!

Liefs,

Anne