Je mooiste outfit tijdens Kerst en oud en nieuw

Ik wens iedereen een hele fijne Kerstdag vandaag. En morgen natuurlijk ook! Mijn gastvlogger Lotte vertelt in haar nieuwe vlog al hoe je jezelf opmaakt met feestelijke make up voor Kerst en oud en nieuw. Maar, wat doe jij aan? Deze vraag krijg je vast al lang naar je hoofd geslingerd van je zus of vriendinnen. Voor vandaag heb je misschien al een outfit, maar met oud en nieuw dan? Ik geef jou dé trends voor de feestoutfits dit jaar.

What to wear?

  • Geen tijd gehad om te shoppen? Als je een topje met paillettes in de kast hebt hangen zit je altijd goed. Super feestelijk en deze kan makkelijk op een broek én een rok!
  • Glanzende materialen doen het ook altijd goed. Kies een glansmateriaal in een mooie kleur. Een jurk in een glanzend materiaal (satijn, zijde) staat direct feestelijk.
  • Onthoud: zwart is áltijd goed. Voeg bijvoorbeeld door opvallende sieraden wat extra’s toe en je bent ready to go!
  • Rood is natuurlijk dé kerstkleur en super opvallend. Dus als je de show wilt stelen moet je zeker voor deze kleur gaan.
  • Niets is feestelijker dan opvallende, glinsterende sieraden. De gelegenheid om alles wat schittert en straalt weer eens uit je sieradendoosje te halen.

Fijne feestdagen!

Liefs,

Anne