Help, het zand zit overal!

Wat is er fijner dan lekker naar het strand te gaan? Gezellig met de kids, je familie, vrienden of partner… Heerlijk! Na je alles vertelt te hebben over jezelf goed insmeren en je huid en haar beschermen tegen het zeewater, wat doen we toch met al dat zand? Een dagje strand is lekker, maar dat zand overal… Je vindt het 3 weken later nóg in je onderbroek. Wat kun je het beste doen om er zo min mogelijk mee in aanraking te komen of om het weer weg te halen? Ik geef je mijn tips!

Life’s a beach 😉

Als je met de kinderen naar het strand gaat, is het meenemen van een hoeslaken van je bed heel erg handig. Je legt de punten met elastiek naar boven en doet daar je tassen en je kleding in zodat de rand omhoog komt te staan. Op deze manier kan er geen zand in komen. Ook heel handig voor jezelf trouwens ;).

Stop je telefoon en ander apparatuur in een plastic zakje. Zo blijft alles beschermt en je kunt je telefoon gewoon blijven gebruiken.

Neem weggooi bakjes en bekertjes mee. Hier kun je het eten en drinken wat je mee hebt in verdelen, zodat er geen zand in terecht komt.

Klop alles goed uit voordat je het weer inpakt, of aantrekt. Dit scheelt al de helft!

Zit je nou toch helemaal onder? Of je wilt al het zand van je kinderen afkloppen voordat ze de auto instappen? Neem dan talkpoeder mee! Door talkpoeder op de zandplekken te strooien, veeg je alles er zo af.

Wat doe jij tegen zand?

Liefs,

Anne