Dé haar look van deze winter

Eerder schreef ik mijn blog over kort haar. Deze winter kun je echt alle kanten op met je haar. Kort, lang, los, vast of verschillende kleuren. Wat zijn nou dé trends van deze winter? 

Bloempotkapsel

De nineties komen terug! Het bloempotkapsel is weer helemaal hot. Draag er een paar opvallende oorbellen bij en je bent hip-hipper-hipst.

Wet look

Voor lang én kort haar: De wetlook is he-le-maal 2018. Je hoeft niet zuinig te zijn met stylingproducten… hoe strakker je haar naar achteren zit, hoe beter. Gebruik bijvoorbeeld een gel. Accentueer bij deze look ook je ogen en lippen voor een extra spannend effect.

Lage paardenstaart

Heb je lang haar, dan kun je deze winter volop experimenteren met de lage paardenstaart. Maak je staart zo laag mogelijk, dus echt in je nek. Maak af door een streng haar om het elastiekje te draaien en een mooie bloem in je haar te steken. Leuk toch?

Zijscheiding

Eenvoudig maar zó chique: De zijscheiding. Zet vast met haarlak of een speld. Of je nu naar je werk gaat of naar een feestje… De zijscheiding doet het altijd goed.

Felle kleuren

Felblauw of felroze, felle kleuren kunnen ook deze winter. Geef een paar lokken van je haar een mooie felle kleur en je kapsel gaat nooit vervelen. Ook leuk is het om een paar plukken te kleuren en je haar daarna in een vlecht te dragen.

Ideeën genoeg. Weet jij al hoe je je haar gaat dragen tijdens de feestdagen?

Liefs,

Anne